Gordijnstof

 De gordijn stof is meteen leverbaar omdat alle gordijnen die wij aanbieden in voorraad hebben. Wij hebben verduisterende gordijnen en designgordijnen.

 Gordijnen maken uw huis compleet. Met een goed gemaakte gordijn ziet uw kamer er sfeervol en huiselijk uit. Heeft u een strakke interieur of een klassieke er is altijd een passende gordijn.

Heeft u juist een interieur met meer design dan is een vitrage met een motief en design de beste keus. Ook
belangrijk zijn de plooien die u kiest. Voor een woonkamer is een vollere plooi mooier zoals een vlinderplooi. Verduisterende gordijnen zijn ook een goede keus voor een gezellige interieur die ook licht tegenhouden.

Weergegeven:
Sorteren op:

Gordijnstof jacquard kamerhoog

Deze gordijnstoffen zijn kamerhoog (280cm). Het voordeel is dat u de helft minder stof nodig heeft dan gewone gordijnstof die maar 140 breed is. De kwaliteit is mooi en soepel en de design is modern. Het is een mooie jaquard kwaliteit. Ik heb de stof..

€ 6,00 Excl. BTW: € 4,96

gordijnstof-verduister-zilvergrijs-kamerhoog

Verduisterende gordijnstof effen zilvergrijs in een mooie kwaliteit. De stof is 280 cm hoog. De winkelprijs is 20,- per meter. Ik bied deze nu aan voor € 10,- per meter...

€ 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Jaquard gordijnstof classic design creme

Jaquard gordijnstof met een mooie  design in een prachtige creme kleur. De stof is van uitstekende kwaliteit en hamerhoog (280 cm) De stof is wasbaar in de machine en vrijwel kreukvrij. De winkelprijs is € 14,95 per meter maar ik bied deze nu aa..

€ 6,00 Excl. BTW: € 4,96

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed

Verduisterende gordijnstof in de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof is 280cm breed, hiermee ..

€ 29,95 € 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed grijs

Verduisterende gordijnstof effen grijs in een mooie kwaliteit. De stof is 280 cm hoog. De winkelprijs is 30,- per meter. Ik bied deze nu aan voor € 14.95 per meter...

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed taupe

De stof is ook verduisterend en kamerhoog dus krijgt u naadloze gordijnen. De taupe kleur staat heel mooi en past bij de nieuwste laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien. De stof is van goed..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed zwart

De stof is ook verduisterend en kamerhoog dus krijgt u naadloze gordijnen.  De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van 2 kanten te gebruiken. De stof is 280cm breed. De stof is wasbaar in de machine op 30 graden..

€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Verduisterende gordijnstof grijs met loodveter

De gordijnstof is ook verduisterend en kamerhoog en met loodveter, dus krijgt u naadloze gordijnen. De grijze kleur staat heel mooi en past bij de nieuwste laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien..

€ 29,95 € 14,95 Excl. BTW: € 12,36

Verduisterende gordijnstof taupe met loodveter

De gordijnstof is ook verduisterend en kamerhoog en met loodveter, dus krijgt u naadloze gordijnen. De taupe kleur staat heel mooi en past bij de nieuwste laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien...

€ 29,95 € 14,95 Excl. BTW: € 12,36