Accessoires

Accessoires

Gordijn accessoires voor gordijnen, gordijnstoffen en valletjes zoal gordijnspiraal,  plooiband, haakjesband, verstelbare haken, etc. Zelf gordijnen maken is heel makkelijk met onze gordijnbanden en haken. Ik heb ook spanveer om valletjes en gordijnen op te hangen. Alle soorten gordijnband.

Weergegeven:
Sorteren op:

10 meter gordijn plooiband inclusief verzendkosten

Dit is een hele goede kwaliteit plooiband / trekband van 6 centimeter breed die heel makkelijk in gebruik is en een perfecte plooi geeft.De band is geschikt voor alle soorten plooien en zowel voor overgordijnen en vitrage. De band is stevig en du..

€ 16,50 Excl. BTW: € 13,64

10 meter gordijnband vlinderplooi en dubbele plooien

Dit is een gordijn plooi trekband om perfecte vlinderplooien te maken in uw gordijn. Onze band is heel efficient ontworpen om het werk voor u heel makkelijk te maken. De band is 6 centimeter breed, en de materiaal is stevig zodat uw plooien perfect v..

€ 13,50 Excl. BTW: € 11,16

10 meter haakjesband inclusief verzendkosten

10 meter gordijnband, deze  gordijnband is ideaal om aan gordijnen en vitrage te naaien. Er zitten al hokjes in de band om de haken in te doen. Er kunnen diverse soorten haakjes in zoals duplohaakjes, plastic haakjes etc.De prijs is nu € 12...

€ 12,50 Excl. BTW: € 10,33

50 meter gordijnband voor dubbele plooi

Dit is een gordijn plooi trekband om perfecte vlinderplooien te maken in uw gordijn. Onze band is heel efficient ontworpen om het werk voor u heel makkelijk te maken. De band is 6 centimeter breed, en de materiaal is stevig zodat uw plooien perfect v..

€ 40,00 Excl. BTW: € 33,06

bevestigingssetje voor spiraal haakjes en oogjes.

 Haakjes en oogjes voor spanveer, 1 setje bestaat uit 2 haakjes en 2 oogjes. U kunt deze perfect gebruiken met onze spiraal / spanveer..

€ 1,00 Excl. BTW: € 0,83

Gordijn haakjes 20 stuks.

Dit zijn kleine (duplo) haakjes die in bijna alle soorten gordijnband passen. De  kwaliteit is goed en ze zijn gemaakt van nikkel koper. Het zijn stevige haakjes die niet zomaar afbreken. Deze haakjes passen ook in de brede plooiband/trekba..

€ 2,50 Excl. BTW: € 2,07

Gordijn haakjes 50 stuks

Dit zijn kleine Duplo) haakjes die in bijna alle soorten gordijnband passen. De kwaliteit is goed en ze zijn gemaakt van nikkel koper. Het zijn stevige haakjes die niet zomaar afbreken. Deze haakjes passen ook in de brede plooiband/trekband die ..

€ 6,00 Excl. BTW: € 4,96

Gordijn haken rimpelband

Sterke kunststof haakjes die geschikt zijn voor diverse soorten plooiband en rimpelband. Ze passen ook in de plooiband die ik verkoop. Zowel in de smalle, brede en vlinderplooibandDe prijs is € 2,- per 15 stuks. ..

€ 2,00 Excl. BTW: € 1,65

Gordijn spiraal setje

Setje om uw gordijn op te hangen. U krijgt 4 meter spiraal en 2 haken en 2 oogjes.U kunt de spiraal ook kleiner knippen met een tang...

€ 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Gordijnband 50mm

Dit is een goede kwaliteit gordijnband die perfect is voor innaaihaken, prikhaken en schuifhaken. Deze band is ideaal voor dikke en dunne gordijnstof en alle soorten vitrage. De breedte is 50mm.U kunt hiermee zowel uw gordijn verstevigen en ploo..

€ 1,00 Excl. BTW: € 0,83

Gordijnband vlieseline 8 centimeter

Dit is een goede kwaliteit gordijnband die perfect is voor innaaihaken, prikhaken en schuifhaken. Deze band is ideaal voor dikke en dunne gordijnstof en alle soorten vitrage. De breedte is 80 mm. Deze is ook prima te gebruiken met onze verstelba..

€ 1,00 Excl. BTW: € 0,83

Gordijnband vlinderplooi dubbele plooi

Dit is een gordijn plooi trekband om perfecte vlinderplooien te maken in uw gordijn. Onze band is heel efficient ontworpen om het werk voor u heel makkelijk te maken. De band is 6 centimeter breed, en de materiaal is stevig zodat uw plooien perf..

€ 1,25 Excl. BTW: € 1,03

Gordijnband voor roede en rail

Goede kwaliteit gordijnband. De band naait u aan de stof, trekt de touwtjes aan en uw krijgt meteen plooien. De band is slim ontworpen en kan zowel voor een roede / spiraal worden gebruikt en ook voor rails. Er zitten hokjes in waarin u haken ku..

€ 2,50 Excl. BTW: € 2,07

Gordijnhaken 7 cm verstelbaar 20 stuks

Verstelbare gordijn inschuifhaken 7 cm van goede sterke kwaliteit.De prijs is voor 15 stuks € 5,-  ..

€ 5,00 Excl. BTW: € 4,13

Gordijnloodje - loodstaafje 13 gram

Loodjes voor in uw gordijnen en vitrages om deze te verzwaren. Ze zijn van goede kwaliteit in 13 gram gewicht. De kleur is witDe prijs is € 1,- per stuk ..

€ 1,00 Excl. BTW: € 0,83

Plooiband trekband

Dit is een hele goede kwaliteit plooiband / trekband die heel makkelijk in gebruik is en een perfecte plooi geeft.De band is geschikt voor alle soorten plooien en zowel voor overgordijnen en vitrage. De band is stevig en dus ook prima gechikt voo..

€ 1,50 Excl. BTW: € 1,24

Railrunner haakjes voor gordijnrails

Dit zijn handige railrunnerhaakjes. U kunt deze als railrunners gebruiken in diverse soorten rails. U kunt deze ook meteen in vele soorten gordijnband doen en direkt in de rail doen.De prijs is € 2.50 per 15 stuks ..

€ 2,50 Excl. BTW: € 2,07

Spanveer, veerkabel

Deze veerkabel is ideaal voor ramen en deuren. U kunt deze kabel nog verkleinen door het met een tang door te knippen. U koopt de veerkabel per meter. Als u bijvoorbeeld 3 meter wilt dan vult u bij aantal 3 in.U krijgt bij de kabel geen haakjes ..

€ 2,50 Excl. BTW: € 2,07

Spiraal voor gordijnen en vitrage

Deze spiraal is ideaal voor ramen en deuren om uw gordijnen op te hangen. U kunt deze kabel nog verkleinen door het met een tang door te knippen. U koopt de veerkabel per meter. Als u bijvoorbeeld 3 meter wilt dan vult u bij aantal 3 in.U krijgt..

€ 2,50 Excl. BTW: € 2,07

Verstelbare gordijn innaai haak 75 mm 25 stuks

Verstelbare gordijn innaaihaken 75 mm. Dit zijn hele goede haken die ook door ateliers worden gebruikt. De haken kosten € 7,50 per 25 stuks. U kunt deze haken ook gebruiken met 8cm vliesband. ..

€ 7,50 Excl. BTW: € 6,20

Wave plooi glijders 6 cm afstand

 Waveplooi glijders met 6 cm afstand. Deze kunt u in de meeste soorten rails schuiven om waveplooien aan te hangen. De prijs is € 5,- per meter...

€ 5,00 Excl. BTW: € 4,13

Wave plooi gordijnband, waveband

 Gordijnband om perfecte waveplooien te maken in uw gordijnen. In deze band moet u wave plooihaken gebruiken, die kunt u ook bij ons kopen. De band is 7 cm breed en kost € 2.- per meter.U kunt wave plooi gordijnen aan uw bestaande rails hangen. ..

€ 2,00 Excl. BTW: € 1,65

Wave plooi haken 15 stuks

 Gordijnhaken voor waveplooien. Deze passen ook in de band voor waveplooi.De prijs is € 3,- per 15 stuks...

€ 3,00 Excl. BTW: € 2,48

Waveplooi band

Gordijnband om zelf op een makkelijke manier waveplooien te maken. Deze band is heel goed ontworpen en kan op zowel een spiraal of roede worden gehangen door de lussen op de band (zie foto's) en u kunt ook de band voor rails gordijnen gebruiken want ..

€ 6,00 Excl. BTW: € 4,96

Waveplooi set om zelf waveplooien te maken

Kunt u zelf gordijnen maken dan is dit een ideale set om zelf gordijnen of vitrage met een waveplooi te maken.De set is voldoende voor een raam / rail van 3 meter breed strak.U krijgt:- 8.5 meter waveband- 3 meter wave-glijders - 55 waveplo..

€ 42,00 Excl. BTW: € 34,71