Gordijnstof

Gordijnstof

 Gordijnen spelen een grote rol om uw kamer een mooie uitstraling te geven. Ze geven een gevoel en warmte die uw kamer compleet maakt en ze geven controle over de lichtinval. U kunt ze laten passen bij uw bestaande interieur of een totaal nieuwe look aan uw kamer geven. Onze nieuwe grijs en taupe kleuren passen perfect bij de nieuwe laminaat vloer en verf kleuren.

Gordijn plooi
U kunt kiezen uit verschillende plooimodellen voor gordijnrails en kiezen voor een tunnelzoom voor een roede. De mooist en meest gekozen plooi bij overgordijnen zijn de vlinderplooien / dubbele plooien en zijn ook mooi als uw gordijnen overdag open staan. De enkelen plooi is het zuinigst in stofverbruik.

Verduisterende gordijnen
Effen verduisterende gordijnen op maat zijn erg praktisch en staan ook heel mooi omdat ze veel (zon)licht tegenhouden en van 2 kanten te gebruiken zijn. Deze gordijnen werken ook isolerend. Al onze gordijnen zijn wasbaar in de machine op 30 graden.

Kamerhoog
Bijna al onze gordijnstoffen zijn kamerhoog (+- 280cm). Het voordeel hiervan is dat u naadloze gordijnen krijgt ook voor hele brede ramen. Ook heeft u veel minder stof nodig dan gordijnen van 150 cm breed. Het maken is hierdoor ook goedkoper.

Weergegeven:
Sorteren op:

gordijnstof-verduister-zilvergrijs-kamerhoog

Verduisterende gordijnstof effen zilvergrijs in een mooie kwaliteit. De stof is 280 cm hoog. De winkelprijs is 20,- per meter. Ik bied deze nu aan voor € 10,- per meter...

€ 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed

Verduisterende gordijnstof in de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof is 280cm breed, hiermee ..

€ 29,95 € 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed crème

De stof is ook verduisterend en kamerhoog en met loodveter, dus krijgt u naadloze gordijnen. Deze crème kleur staat heel mooi en past bij de nieuwe laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien. De sto..

€ 15,00 Excl. BTW: € 12,40

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed grijs

De stof is ook verduisterend en kamerhoog en met loodveter, dus krijgt u naadloze gordijnen. De grijze kleur staat heel mooi en past bij de nieuwste laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien. ..

€ 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed taupe

De stof is ook verduisterend en kamerhoog dus krijgt u naadloze gordijnen. De taupe kleur staat heel mooi en past bij de nieuwste laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien. De stof is van goed..

€ 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed wit

De stof is ook verduisterend en kamerhoog en met loodveter, dus krijgt u naadloze gordijnen. Deze witte kleur staat heel mooi en past bij de nieuwe laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien. De sto..

€ 15,00 Excl. BTW: € 12,40

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed zwart

De stof is ook verduisterend en kamerhoog dus krijgt u naadloze gordijnen.  De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van 2 kanten te gebruiken. De stof is 280cm breed. De stof is wasbaar in de machine op 30 graden..

€ 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Verduisterende gordijnstof grijs met loodveter

Verduisterende gordijnstof uit de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof is 280cm hoog, hiermee ..

€ 29,95 € 10,00 Excl. BTW: € 8,26

Verduisterende gordijnstof taupe met loodveter

De gordijnstof is ook verduisterend en kamerhoog en met loodveter, dus krijgt u naadloze gordijnen. De taupe kleur staat heel mooi en past bij de nieuwste laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien...

€ 29,95 € 10,00 Excl. BTW: € 8,26