Valletje roos wit

Valletje  roos wit

Dit is een hele mooie design valletje. Het is gemaakt van een mooie kwaliteit dantel net jacquard.
Aan de bovenkant zitten al gaten zodat u de valletje meteen kunt ophangen aan een veer, touwtje
of roede. De stof is wasbaar in de machine. U heeft minimaal 2 x de breedte van uw raam nodig om
mooi te plooien. De val is +- 65 cm hoog en +- 90 cm hoog. (65 cm is uitverkocht alleen nog 90 cm hoog).

De kleur is wit.

De winkelprijs is € 12.99 per meter. Ik bied deze nu aan voor € 5,- per meter voor 65-cm hoog en € 7,- per meter voor 90 cm hoog.

U kunt bestellen door bij "aantal" de hoeveelheid in te vullen die u nodig heeft. U kunt alleen hele meters bestellen. Als u bijvoorbeeld 5 meter wilt bestellen dan vult u 5 in het vakje voor aantal en u klikt op bestellen. U ontvangt dan 5 meter aan één stuk. Wij kunnen ook als u een aantal stukken nodig heeft deze meteen afknippen. In dat geval kunt u eerst de totaal meters bestellen en in het vakje opmerkingen wanneer u uw adres invult aangeven hoe groot de stukken zijn die wilt. Heeft u nog vragen dan kunt u mij altijd e-mailen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Laten maken

Om direkt gordijnen op maat te bestellen kunt u ook terecht op: www.supergordijnen.nl Ontek de simpele manier om makkelijk en snel gordijnen te bestellen.

 

LATEN MAKEN

U kunt bij ons ook de stoffen die wij aanbieden op maat laten naaien. Wij werken samen met een atelier die al geruime tijd ervaren is en snel en perfect naaiwerk levert. Wij letten extra op een goede naaikwaliteit en gebruik van goede draad en materialen om uw gordijn te naaien. Het is immers belangrijk dat uw gordijn perfect genaaid is en niet lelijk of scheef gestikt is.

HANGKLAAR

U krijgt uw gordijn hangklaar geleverd in de door u gewenste maat. Hangklaar wil zeggen dat de gordijn helemaal af is inclusief band en haakjes zodat u deze bij ontvangst direkt kunt inhangen!

SNEL

Wij hebben prioriteit bij de naaiatelier waardoor wij bijna altijd uw gordijn ook al is deze groot of klein binnen 10 dagen leveren! Bij de meeste winkels is dit een paar maanden, maar niet bij ons.

PRIJS

Wij bieden een hele scherpe prijs voor het naaien van uw gordijnen. De prijs per strakke meter in de breedte is € 12,- bovenop de stofprijs per meter. Kortom krijgt u niet alleen een hele mooie aanbieding van onze stoffen, maar ook op het maken!

WELKE PLOOIEN WILT U?

Enkele of "normale" plooien?

gordijnen met enkele plooien

Het meest bekend zijn de enkele of normale plooien. Dit is de meest gebruikte plooi. Het is
efficient in stofverbruik en hangt mooi. Voor deze plooien heeft u 2 x de breedte van uw rail
of raam nodig.

 

Vlinderplooien / dubbele plooien?

gordijnen met vlinder plooien

Tegenwoordig zien we steeds meer dubbele (vlinder) plooien. Deze plooi is heel mooi en door
deze plooitechniek hangt het gordijn in rechte pijpen. In het algemeen toont een gordijn fraaier
naar mate meer stof wordt gebruikt. Voor deze plooien heeft u 3 x de breedte van uw raam of
rail nodig.

 

Platte plooien?

gordijnen met platte plooien

Platte plooien zijn ook veelgebruikt, zowel bij gordijn en vitrage staat het prachtig. Ook met een platte plooi komt het gordijn in rechte pijpen komt te hangen. In het algemeen toont een gordijn fraaier naar mate meer stof wordt gebruikt en met deze plooi zit u zeker goed. Voor deze plooien heeft u 3 x de breedte van uw raam of rail nodig.

voorbeeld van platte plooien op vitrage en overgordijn bij www.gordijnstoffen-vitrage.nl

INFO / LATEN MAKEN

Heeft u nog vragen, of wilt u weten wat uw gordijn gaat kosten aarzel dan niet maar mail ons meteen opinfo@gordijnstoffen-vitrage.nl Wij hopen van u te horen!

  • Model: valletjes-wit-roos
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 5,00

Beschikbare opties:

Tags: vallen, valletje, val