Verduisterende gordijnstof donkergrijs

-50% Verduisterende gordijnstof donkergrijs

Verduisterende gordijnstof uit de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof is 280cm hoog, hiermee krijgt u mooie naadloze gordijnen, ook voor grotere ramen.

De stof is wasbaar op 30 graden.

De stof is ook verduisterend en kamerhoog dus krijgt u naadloze gordijnen. De donkergrijze antraciet kleur staat heel mooi en past bij de nieuwe laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van 2 kanten te gebruiken.

De winkelprijs is 29.95 per meter, ik bied deze nu aan voor € 15.- per meter.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Laten maken

Om direkt gordijnen op maat te bestellen kunt u ook terecht op: www.supergordijnen.nl Ontek de simpele manier om makkelijk en snel gordijnen te bestellen.

 

LATEN MAKEN

U kunt bij ons ook de stoffen die wij aanbieden op maat laten naaien. Wij werken samen met een atelier die al geruime tijd ervaren is en snel en perfect naaiwerk levert. Wij letten extra op een goede naaikwaliteit en gebruik van goede draad en materialen om uw gordijn te naaien. Het is immers belangrijk dat uw gordijn perfect genaaid is en niet lelijk of scheef gestikt is.

HANGKLAAR

U krijgt uw gordijn hangklaar geleverd in de door u gewenste maat. Hangklaar wil zeggen dat de gordijn helemaal af is inclusief band en haakjes zodat u deze bij ontvangst direkt kunt inhangen!

SNEL

Wij hebben prioriteit bij de naaiatelier waardoor wij bijna altijd uw gordijn ook al is deze groot of klein binnen 10 dagen leveren! Bij de meeste winkels is dit een paar maanden, maar niet bij ons.

PRIJS

Wij bieden een hele scherpe prijs voor het naaien van uw gordijnen. De prijs per strakke meter in de breedte is € 12,- bovenop de stofprijs per meter. Kortom krijgt u niet alleen een hele mooie aanbieding van onze stoffen, maar ook op het maken!

WELKE PLOOIEN WILT U?

Enkele of "normale" plooien?

gordijnen met enkele plooien

Het meest bekend zijn de enkele of normale plooien. Dit is de meest gebruikte plooi. Het is
efficient in stofverbruik en hangt mooi. Voor deze plooien heeft u 2 x de breedte van uw rail
of raam nodig.

 

Vlinderplooien / dubbele plooien?

gordijnen met vlinder plooien

Tegenwoordig zien we steeds meer dubbele (vlinder) plooien. Deze plooi is heel mooi en door
deze plooitechniek hangt het gordijn in rechte pijpen. In het algemeen toont een gordijn fraaier
naar mate meer stof wordt gebruikt. Voor deze plooien heeft u 3 x de breedte van uw raam of
rail nodig.

 

Platte plooien?

gordijnen met platte plooien

Platte plooien zijn ook veelgebruikt, zowel bij gordijn en vitrage staat het prachtig. Ook met een platte plooi komt het gordijn in rechte pijpen komt te hangen. In het algemeen toont een gordijn fraaier naar mate meer stof wordt gebruikt en met deze plooi zit u zeker goed. Voor deze plooien heeft u 3 x de breedte van uw raam of rail nodig.

voorbeeld van platte plooien op vitrage en overgordijn bij www.gordijnstoffen-vitrage.nl

INFO / LATEN MAKEN

Heeft u nog vragen, of wilt u weten wat uw gordijn gaat kosten aarzel dan niet maar mail ons meteen opinfo@gordijnstoffen-vitrage.nl Wij hopen van u te horen!

  • Model: gordijnstof-verduister-grijs
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 29,95
  • € 15,00

Beschikbare opties:

Tags: Verduisterende gordijnstof, donkergrijs