Menu
WINKELWAGEN

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnstoffen zijn erg praktisch en staan ook heel mooi omdat ze veel (zon)licht tegenhouden en van 2 kanten te gebruiken zijn. Deze gordijnstoffen werken ook isolerend. Al onze gordijnen zijn wasbaar in de machine op 30 graden. Bijna al onze gordijnstoffen zijn kamerhoog (280cm). Het voordeel hiervan is dat u naadloze gordijnen krijgt ook voor hele brede ramen. Ook heeft u veel minder stof nodig dan gordijnstoffen van 150 cm breed. Het maken is hierdoor ook goedkoper en mooier. U vind hier de nieuwe kleuren gordijnen zoals taupe, grijs, roze en veel andere kleuren.


WAT IS VERDUISTERENDe GORDIJNstof?

Verduisterende gordijnstof worden ook wel dim-out gordijnstof genoemd. De stof blokkeert gedeeltelijk het licht. Vanaf 60% licht blokken, mag het een verduisterend gordijnstof heten. Hoe donkerder de kleur is hoe meer die verduisterd. Een lichtere kleur zal meer licht doorlaten dan een donkerdere kleur verduisterende stof. Veruit de meeste verduisterende gordijnstoffen zijn doorgeweven met een zwarte draad.

Verduisterend betekent iets anders dan lichtdicht. Er ontstaat nog weleens verwarring of teleurstelling, wanneer een verduisterend gordijn op maat in een lichte kleur voor de slaapkamer toch te weinig donker maakt en onvoldoende verduisterend blijkt te zijn. Wanneer je 100% donker wilt dan kunt u de gordijn voeren met dezelfde stof en het liefst in een donkere kleur. Dan is gordijn nagenoeg helemaal  verduisterend

Verduisterende gordijnen dimmen een groot deel van het licht. Hoe donkerder de kleur hoe meer uw gordijn verduisterd. Effen verduisterende gordijnen op maat zijn erg praktisch en staan ook heel mooi omdat ze soepel vallen en van 2 kanten te gebruiken zijn. Deze gordijnen werken ook isolerend. Al onze gordijnen zijn wasbaar in de machine op 30 graden.


VERDUISTERENDE GORDIJNEN EEN MUST IN DE SLAAPKAMERS

Uitslapen en privacy voor de slaapkamer.  Ben je op zoek naar wat extra privacy? Dan kun je met onze gordijnstoffen alle kanten op. Het aanbod in kleur en soort stof is actueel, voordelig, direct leverbaar en sluit goed aan bij de nieuwe interieurtrends. Maar ook in de woonkamer kan de scherpe zon hinderlijk zijn bij tv kijken of gamen. Ook hier helpen verduisterende gordijnen zeker bij.

Let wel; hoe donkerder de kleur van de verduisterende stof, des te meer verduisterend. Zwarte verduisterende gordijnen zullen de kamer donkerder maken dan bijvoorbeeld een lichtere kleur verduisterend gordijn. Wil je het echt super donker maken kies dan voor voering. Verduisterende gordijnen zijn bij uitstek geschikt voor de slaapkamers.

Kamerhoog

Bijna al onze gordijnstoffen zijn kamerhoog (280cm). Het voordeel hiervan is dat u naadloze gordijnen krijgt ook voor hele brede ramen. Ook heeft u veel minder stof nodig dan gordijnen van 150 cm breed. Het maken is hierdoor ook goedkoper en mooier.Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De beige kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en v..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De bruine kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De cappuccino taupe kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof is..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De donker blauwe  kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed donkergrijs
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De donkergrijze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isolee..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed grijs
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De grijze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed licht grijs Verduisterende gordijnstof 280 cm breed licht grijs
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De licht grijze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isolee..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed roze Verduisterende gordijnstof 280 cm breed roze
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De roze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ve..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed taupe Verduisterende gordijnstof 280 cm breed taupe
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De taupe kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en v..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed zand kleur Verduisterende gordijnstof 280 cm breed zand kleur
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De bruine kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De zwarte kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De bordeaux kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert e..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De antraciet kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Isolerende en verduisterende gordijnstof uit de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook veel licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof is 280cm hoog, hiermee krijgt u mooie naadloze go..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende design gordijnstof grijs Verduisterende design gordijnstof grijs
New
Dit is een mooie designgordijnstof in een mooie kwaliteit. De grijze kleur staat heel mooi en past bij de nieuwste laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien. De breedte is 140 cm.De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is ..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Isolerende en verduisterende gordijnstof in de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof helpt ook om te isoleren. De stof is 280cm breed, hiermee ku..
€ 10,00
Excl. BTW:€ 8,26
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 16