Menu
WINKELWAGEN

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnstoffen zijn erg praktisch en staan ook heel mooi omdat ze veel (zon)licht tegenhouden en van 2 kanten te gebruiken zijn. Deze gordijnstoffen werken ook isolerend. Al onze gordijnen zijn wasbaar in de machine op 30 graden. Bijna al onze gordijnstoffen zijn kamerhoog (280cm). Het voordeel hiervan is dat u naadloze gordijnen krijgt ook voor hele brede ramen. Ook heeft u veel minder stof nodig dan gordijnstoffen van 150 cm breed. Het maken is hierdoor ook goedkoper en mooier. U vind hier de nieuwe kleuren gordijnen zoals taupe, grijs, roze en veel andere kleuren.

Verduisterende gordijnstof 280 cm breed beige Verduisterende gordijnstof 280 cm breed beige
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De beige kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en v..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed cappuccino taupe
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De cappuccino taupe kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof is..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed donkerblauw
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De donker blauwe  kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed donkergrijs
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De donkergrijze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isolee..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed grijs
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De grijze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed licht grijs Verduisterende gordijnstof 280 cm breed licht grijs
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De licht grijze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isolee..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed roze Verduisterende gordijnstof 280 cm breed roze
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De roze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ve..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed taupe Verduisterende gordijnstof 280 cm breed taupe
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De taupe kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en v..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed zwart Verduisterende gordijnstof 280 cm breed zwart
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De zwarte kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed bordeaux rood Verduisterende gordijnstof 280 cm breed bordeaux rood
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De bordeaux kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert e..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Isolerende en verduisterende gordijnstof uit de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook veel licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof is 280cm hoog, hiermee krijgt u mooie naadloze go..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende design gordijnstof grijs Verduisterende design gordijnstof grijs
New
Dit is een mooie designgordijnstof in een mooie kwaliteit. De grijze kleur staat heel mooi en past bij de nieuwste laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien. De breedte is 140 cm.De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is ..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Isolerende en verduisterende gordijnstof in de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof helpt ook om te isoleren. De stof is 280cm breed, hiermee ku..
€ 10,00
Excl. BTW:€ 8,26
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13