Menu
WINKELWAGEN

Isolerende gordijnstof

Isolerende gordijnen zijn zeker nu heel handig om op uw energierekening te besparen. Heeft u een tochtende raam of enkel glas of wilt u uw trapgat of voordeur afdekken dan bespaart u zeker energie als u deze afdekt met onze isolerende gordijnstoffen. Bij tocht houd u de kou buiten en de warmte binnen ontsnapt niet snel. Met de hoge energieprijzen heeft u uw gordijn snel terugverdient. Maak uw gordijnen mooi op maat met onze isolerende gordijnstof zodat het er ook nog mooi uitziet als u bijvoorbeeld uw trapgat wilt afdekken of uw voordeur. Heeft u veel last van tocht dan is het effectiever om de gordijnen langer te maken zodat ze slepen  op de vloer. Dit houd de warmte binnen en de kou buiten.

Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De beige kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en v..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De bruine kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De cappuccino taupe kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof is..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De donker blauwe  kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed donkergrijs
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De donkergrijze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isolee..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed grijs
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De grijze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed licht grijs Verduisterende gordijnstof 280 cm breed licht grijs
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De licht grijze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isolee..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed roze Verduisterende gordijnstof 280 cm breed roze
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De roze kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ve..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed taupe Verduisterende gordijnstof 280 cm breed taupe
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De taupe kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en v..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende gordijnstof 280 cm breed zand kleur Verduisterende gordijnstof 280 cm breed zand kleur
New
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De bruine kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De zwarte kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert en ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De bordeaux kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert e..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. De antraciet kleur staat heel mooi en strak. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kanten te gebruiken. Deze stof isoleert ..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Isolerende en verduisterende gordijnstof uit de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook veel licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof is 280cm hoog, hiermee krijgt u mooie naadloze go..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Verduisterende design gordijnstof grijs Verduisterende design gordijnstof grijs
New
Dit is een mooie designgordijnstof in een mooie kwaliteit. De grijze kleur staat heel mooi en past bij de nieuwste laminaat en verfkleuren. U kunt ook een staaltje bestellen om de kleur exact te zien. De breedte is 140 cm.De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is ..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Isolerende en verduisterende gordijnstof in de nieuwe kleuren collectie. Deze stof is heel mooi van kwaliteit en houd ook licht tegen. De stof houd daarmee ook warmte van de zon tegen in de zomer en houd warmte binnen in de winter. De stof helpt ook om te isoleren. De stof is 280cm breed, hiermee ku..
€ 10,00
Excl. BTW:€ 8,26
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. Deze crème kleur staat heel mooi en past bij de nieuwe laminaat en verfkleuren. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kante..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Gordijnstof uit de nieuwe collectie. De stof is mooi en van goede kwaliteit.De stof is kamerhoog (280), dus krijgt u naadloze gordijnen. Deze witte kleur staat heel mooi en past bij de nieuwe laminaat en verfkleuren. De stof is van goede kwaliteit en wasbaar in de machine. De stof is van beide kante..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18